Riool verstopt Zoetermeer

Een riolering verstopping in Zoetermeer lossen wij graag voor u op!

Wat moet u doen als uw riool verstopt in Zoetermeer? Naar het toilet gaan, koken, wassen of afwassen is namelijk niet meer vanzelfsprekend, sterker nog: het is haast onmogelijk. Natuurlijk verstoort dit probleem het ritme bij u thuis of op het werk. Onze vakman biedt u dan de juiste oplossing voor een eerlijke prijs. Maar hoe?

Riolering verstopt? Bel ons voor een afspraak

  • U toetst het nummer in dat u op deze website ziet staan.
  • U komt rechtstreeks in contact met de vakman.
  • Vraag hem naar een prijsopgave.
  • U kunt direct een afspraak regelen.
  • De vakman komt binnen 24 uur bij u langs.

Oplossingen voor een verstopt riool

Onze specialisten verwijderen niet alleen verstoppingen, maar kunnen indien nodig ook inspecties en reparaties uitvoeren. Veel hangt af van de complexiteit van uw probleem: gaat het om een oppervlakkige verstopping of wordt deze door een defect in uw riolering veroorzaakt? Alles is mogelijk, ongeacht het soort woning of bedrijfspand.

Verstoppingen kunnen dan ook op verschillende manieren opgelost worden. Het is maar net wat de vakman aantreft en wat hij daarop besluit te doen. De eerste keuze die hij maakt betreft het gereedschap. Waarmee kan de verstopping het snelst en het efficiëntst worden opgelost?

1. Verstopping verwijderen met ontstoppingsveer
Hoewel de meeste verstoppingen met mechanisch gereedschap worden verwijderd, kan er met de ontstoppingsveer ook resultaten worden geboekt. Bijvoorbeeld als een toilet geblokkeerd is geraakt door vochtige doekjes.

2. Verstoppingen verwijderen met verenmachine
Met een verenmachine kunnen leidingen volledig schoon gefreesd worden. Op de veer zit een boorkop met kettingen: deze slaan uit als de machine wordt aangezet. Als het vuil van de binnenkant verwijderd is, zet men de kraan open. De resten worden dan direct afgevoerd.

3. Verstoppingen verwijderen met hogedrukslang
Op de slang zit een spuitkop die zichzelf naar achteren trekt tijdens het spuiten. Het vuil lost door de hoge waterdruk op en wordt meteen door het water afgevoerd.

Riool verstopt? Zo berekenen wij de kosten

U wilt de prijs tot een minimum beperken. Dit kunnen wij ons goed voorstellen, daarom denkt onze vakman graag met u mee. Zo zal hij nooit onnodige werkzaamheden uitvoeren of werk verrichten zonder uw toestemming. Bij het bepalen van een juiste prijs zal hij wel rekening moeten houden met de volgende punten:

  • De oorzaak van de verstopping
  • De ernst van de verstopping
  • Het soort gereedschap
  • Het aantal arbeidsuren
Het is van belang om te weten wat de verstopping in uw riool veroorzaakt. Mocht de specialist een ernstiger oorzaak vermoeden, zoals een scheur of breuk in een leiding, dan zal hij u een inspectie kunnen voorstellen. Het is dan aan u om te bepalen of deze inspectie mag doorgaan, want er worden extra kosten voor gerekend.

Riolering verstopt in Zoetermeer?

Maak kennis met een zeer ervaren en nette rioolvakman uit Zoetermeer. U hoeft ons alleen maar te bellen voor een afspraak. Onze expert komt binnen 24 uur bij u langs om een einde te maken aan het ongemak door het verstopte riool. Klinkt dit goed? Bel ons dan nu.

Riool verstopt in Zoetermeer?

Wij staan 24/7 voor u klaar!